Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Servisne Informacije

Prema izvještaju Ministarstva za prostorno uređenje i zaštitu okolice Tuzlanskog kantona, kvalitet zraka zadan 17.12.2020 godine odgovarao je kvalitetu prekomjerno zagađenog zraka na lokalitetima BKC i Živinicedok je na lokalitetima Skver, Bukinje i Lukavac odgovarao kvalitetu čistog zraka. Na lokalitetu Mobilna:Gračanica nije bilo moguće ocijeniti kvalitet zraka.

M – 18 Stupari – Živinice Zbog izvođenja radova na izgradnji i instalaciji cjevovoda saobraća seusporeno, jednom trakom.M – 18 Živinice – Šićki Brod Zbog radova u naselju Husino, u vremenu od 07 do 16 sati (subotom od 07do 14 sati) saobraća se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.R – 458 Površnica – Lopare – Čelić Na dionici Površnica – Lopare – Čelić saobraćaj teretnih vozilapreusmjeren je na put Lopare – Priboj – Banj Brdo.R – 469 Živinice-Banovići Sanacioni radovi izvode se u Oskovi, zbog čega se u vremenu od 07 do 16 satisaobraća usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

U toku protekla 24 sata Hitna služba Doma zdravlja Srebrenik obavila je:58 pregledapacijenata, a za UKC-e Tuzla sanitet je vozio 3x.Ekipa Hitne pomoći na teren je izlazila 4x.-Zaključno sa 17.12.2020.-36. osoba je zaraženih od KORONE VIRUSA U SREBRENIKU. -7. osobe se nalaze na bolničkom liječenju u UKC-u Tuzla.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI