Četvrtak, 2 Februara, 2023
NaslovnicaVIJESTIBIH I SVIJETVatrogasne ekipe dežuraju u bijeljinskoj fabrici Sava

Vatrogasne ekipe dežuraju u bijeljinskoj fabrici Sava

Požar u Fabrici “Sava” u Bijeljini još nije u potpunosti ugašen, ima urušavanja limova i izdimljavanja, zbog čega dežuraju vatrogasne ekipe, rekao je Srni starješina bijeljinske Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Mile Spasojević.

On je naveo da dežurne ekipe rade na dogašavanju požara. Spasojević je istakao da u toku akcije gašenja požara nije povrijeđen nijedan vatrogasac, a da u tom dijelu sinoć nije ni bilo radnika “Save”. On je dodao da su u gašenju vatre učestvovali i po jedan kamion sa tri vatrogasca iz Brčkog, Zvornika, Lopara i Ugljevika, uz kompletnu vatrogasnu jedinicu iz Bijeljine.

Direktor prehrambene industrije “Sava Semberija” Stevo Filipović rekao je sinoć da je požar izbio u objektima koji su bili u vlasništvu Bobar banke u stečaju, te da je lokalizovan nadljudskim naporima vatrogasaca i pripadnika MUP-a. “Nije bilo ljudskih žrtava, niti povrijeđenih. Ljudski životi su sačuvani”, naveo je Filipović.

On je rekao da je požar juče u 18.25 časova primijetila portirska služba, koja je odmah obavijestila Vatrogasnu jedinicu.

federalna.ba/Srna

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari