Četvrtak, 23 Maja, 2024

Arijana Moranjkić iz Srebrenika briljirala u Supertalentu Nove TV

Arijana1

Ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV emitovana je prva emisija Supertalenta. Oko četiristo tačaka stalo je pred stručni žiri kojega čine Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković, no samo oni najbolji dobili su priliku za prolazak u daljnje natjecanje.

Prva emisija donijela je brojne zabavne i uzbudljive nastupe, a jedan od njih je i onaj Arijane Moranjkić, 25-godišnje apsolventice matematike, koja je i trenerica plesa i zumba instruktorica iz Srebrenika.

Ari

Uz to što je pasionirana plesačica, s Plesnom školom “Rebus” koju vodi,  pokrenula je i mnoge humanitarne street akcije za liječenja bolesnih ili za potrebe stradalih od poplava. Arijana, kako kaže, živi svoj san, a svoj talent podijelila je i sa žirijem Supertalenta, koji je s oduševljenjem propratio njen nastup i, naravno, nagradio je sa četiri DA, što znači da je naša Arijana prošla u naredni krug takmičenja.

-“Hvala svima od srca na podršci!!! Dobila sam 4 DA ! Ponosna sam što u ovom prestižnom showuu predstavljam Srebrenik i BiH. Ovo je uspjeh svih onih koji su od samog početka vjerovali u mene”, kaže Arijana Moranjkić.

Njen nastup privukao je pažnju brojnih hrvatskih medija koji su donijeli priče o djevojci koja je svoj talent razvila do savršenstva.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI