Srijeda, 27 Septembra, 2023

Jasmin Likić ukopan na mjesnom mezarju, Ljenobud do sada nije zapamtio takvu dženazu

Naš vrijedni i dobri sugrađanin i komšija, Jasmin Likić, sin Nizame i Sameda, iz naselja Ljenobud – općina Srebrenik, ukopan na mjesnom mezarju u Ljenobudu u Srijedu, 29. Januara, 2014. godine.

jasmin Likic

Jasmin je iz za sada nepoznatih razloga iznenada preminuo oko 22:40 sati u UKC Tuzla, u Ponedjeljak, 27. Januara, 2014. godine u 30-toj godini života. Završio je elektrotehnički fakultet – smjer energentika u Tuzli, i kao briljantan student radio u JU MSŠ Srebrenik, kao profesor elektrotehnike i informatike. Ovaj mladi čovjek je osim što je bio briljantan student, bio i izuzetan komšija, prijatelj i drug. Njegova blaga narav, tih govor i vrlo umne misli i riječi koje je izgovarao, plijenile su pažnju gdje god bi se pojavio. Voljeli su ga, poštovali i cijenili svi koji su ga poznavali, a najviše djeca iz njegovog komšiluka i našega naselja. Ostaće zapamćen i po svome požrtvovanom radu u MZ Ljenobud, gdje je bio član Vijeća MZ i obnašao funkciju sekretara, a bio je i član predsjedništva i predsjednik Foruma mladih SDP-a u Srebreniku. Ispred porodične kuće u Ljenobudu, slivala rijeka ljudi, sugrađana i prijatelja koji su došli da isprate našega Jasmina na njegovo posljednje počivalište. Ostaće zapamćeno da njegov rodni Ljenobud do sada nije zapamtio takvu dženazu, a suze u očima mnogih su najbolji dokaz da je jasmin Likić bio cijenjen, poštovan i voljen, kao čovjek i prijatelj.
Neka mu je vječni rahmet i milost Allaha dž.š. i neka se njegova plemenita duša odmara od kratkog ovozemaljskog života i puta, u prostranim dženetskim baštama.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI