Subota, 20 Jula, 2024

Mladić koji je pozirao pored BMW-a na Kapiji u Tuzli se javno izvinio

Mladić koji je izazvao bijes javnosti nakon što je se fotografirao pored parkiranog automobile na Kapiji u Tuzli, izvinio se putem društvenih mreža. Mladić, Stefan Antunović, priznao je da je počinio veliku grešku.

“Za svoje učnjeno (ne)djelo sam kriv i svjetsan svega. Žao mi je i izvinjavam se ovim putem Gradu Tuzla, FBiH odnosno cijeloj BiH na ovome”, rekao je Antunović dodajući da je platio kaznu.

Naglasio je da je njegova greška velika a izvinjenjen iskreno.

Podsjetimo, Tuzlak s adresom u njemačkom Oberhausenu se u svom automobilu marke BMW dovezao do tuzlanske Kapije gdje je 25. maja 1995. godine počinjen masakr u kojem je ubijena 71 mlada osoba.

Nesavjesni mladić potom je izašao iz automobila kako bi se fotografisao pored svog ljubimca, a ne razmišljajući o težini svog postupka fotografiju je podijelio na društvenim mrežama.

Veoma brzo objava je naišla na brojne osude, a korisnici društvenih mreža dijele njegovu fotografiju, uz komentare apropo neumjesnog poteza koji zgrožava javnost, posebno porodice poginulih. Policija ga je pronašla te će biti sankcionisan.

VIJESTI

Najnovije vijesti