Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

Novogodišnji spektakl u Sarajevu- Dino Merlin na otvorenom

merlin

Najpopularnija muzička zvijezda u BiH, Dino Merlin, po prvi put u svojoj karijeri održat će koncert na otvorenom za doček Nove godine u Sarajevu.

Kako je za Klix.ba potvrđeno od izvora u gradskoj upravi, Dino Merlin i Grad Sarajevo postigli su konačni dogovor, a Merlinov tim preuzima na sebe detalje organizacije.

Turneja Hotel Nacional koja ove godine ulazi u finalnu fazu svog puta oko svijeta spremna je da ponovo gostuje u gradu koji joj je pružio najsjajniji trenutak u ove protekle tri godine – Sarajevo. Kruna ove turneje koja je do sada ugostila preko 500.000 ljudi zasigurno je bila noć 25. jula 2015. godine kada je najvećem bh. stadionu u glavnom gradu rekordnih 70.000 posjetilaca napunilo Koševo, a jedinstveni Dino uspio je prirediti show o kojemu se još i danas priča. Koševo, četvrto u kantautorovoj karijeri, uspjeh je koji nikada nije zabilježen prije.

Cilj gradske uprave je da doček Nove godine u Sarajevu bude podignut na jedan viši nivo, a organiziranjem koncerta Dine Merlina sigurno je da će Sarajevo biti destinacija broj jedan u regionu.

Lokacija na kojoj će biti koncert još uvijek nije određena i tu će konačnu riječ imati Merlin i njegov tim.

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE