Srijeda, 22 Marta, 2023
NaslovnicaVIJESTIPromo cijene Ryanaira za nove linije iz Tuzle: Letovi za Beč i...

Promo cijene Ryanaira za nove linije iz Tuzle: Letovi za Beč i Stockholm već od 10 KM

Tuzlanski aerodrom od 1. novembra dobija još jednu aviokompaniju koja će prevoziti putnike, a to je Ryanair. Najpoznatija niskobudžetna aviokompanija Ryanair uspostavlja tri redovne linije sa Međunarodnog aerodroma u Tuzli, a prvi avioni će poletjeti već od 01. novembra ove godine a riječ je o letovima za Beč u Austriji, Stockholm u Švedskoj i Memingen u Njemačkoj. Letovi za Beč obavljat će se tri puta sedmično, dok će se za Stockholm i Memingen moći letjeti dva puta sedmično. Na Međunarodnom aerodromu Tuzla (MAT) opravdano očekuju da će ove godine premašiti plan koji iznosi 400.000 prevezenih putnika.

Tim očekivanjima ide u prilog upravo dolazak aviokompanije Ryanair, ali i nedavno gašenje baze Wizz Aira u Sarajevu, što je već dovelo do povećanja broja letova iz Tuzle, piše Tuzlanski.ba. Provjerili smo cijene letova za tri destinacije koje uvodi Ryanair. Na zvaničnom sajtu navedene su promotivne cijene letova, pa tako za Beč iz Tuzle možete putovati za svega 4,99 eura, odnosno povrtatnu kartu možete kupiti za 16.99 eura. Cijena podrazumijeva ručni prtljag pa ćete za dodatni prtljag morati izdvojiti i dodatni novac.

ryanair tuzla bec letovi

Kada je u pitanju let za Švedsku odnosno aerodrom Arland kod Stockholma odakle će Ryanair letjeti dva puta sedmično, cijena promo karte iznosi takođe 4,99 eura.

Ryanair Stockholm Tuzla letovi

Za let iz Tuzle u Bavarsku tačnije Memmingen, morat ćete izdvojiti nešto više novca. Cijena karte u jednom pravcu i povratne karte je ista i iznosi 19,99 eura.

memmingen tuzla letovi

Tokom zimskog reda letenja putnicima će biti dostupno 15 destinacija u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Francuskoj i Holandiji, a za očekivati je da se od 1. aprila uvedu i dodatne destinacije koje traže putnici i menadžment MAT-a.

TUZLANSKI.BA

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Popularne vijesti

Komentari