Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Sajam zapošljavanja i stručnih praksi dolazi u Tuzlu

Job Fair predstavlja događaj kojim udruženje EESTECLC Tuzla nastoji okupiti učenike završnih razreda srednjih škola, univerzitetske studente i kompanije na jedno mjesto, te na taj način omogućiti povećanje saradnje između obrazovnog i industrijskog sektora. Riječ je o događaju koji stvara most između industrije i potencijalnih uposlenika sa svrhom ubrzavanja i poboljšavanja prilika za zaposlenje i razvoj industrije, a koji se organizuje u brojnim evropskim gradovima.

Ovaj projekat je podržan od strane velikog broja kompanija s područja Tuzle, kao i telekomunikacionog partnera- Telemach BH, a učesnici sajma će imati priliku susreta s ovim kompanijama prilikom sljedećih aktivnosti:

● Grupni i individualni Case Study

● Business Speed Dating

● Radionica izrade CV-a

● EESTEC kafa (meet-up)

● Panel diskusije

● Stručna predavanja

● Posjeta kompanijama

Job Fair Tuzla želi toplu dobrodošlicu SVIMA – studentima i onima koji to nisu, te vas pozivamo da namse pridružite i svojim dolaskom upotpunite ovaj veliki događaj.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti od 24. februara do 2. marta do23:59 putem naših Facebook i Instagram stranica sajma. Na njima možete pronaći sve dodatne informacije o projektu, a naravno i obratiti za sva eventualna pitanja i nejasnoće.

Postani i ti dio ovogodišnje JobFair 2024 priče!

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE