Petak, 14 Juna, 2024

Izborna Skupština Lovačkog društva „Majevica“ Srebrenik

U plavoj Sali srebreničkog Doma kulture održana je izborna Skupština Lovačkog društva „Majevica“ Srebrenik, na kojoj su izabrani članovi Predsjedništva ovog udruženja i delegati u Savez lovačkih društava Tuzlanskog kantona.

Jednoglasnom odlukom delegata, za nove članove Predsjedništva ovog udruženja izabrani su Sead Ahmetović, Tifaga Taletović, Anto Babić, Bego Sendić, Enver Mehmedović, Nešet Barjaktarević, Edis Joldić, Mirsad Begović i Samed Mehmedović.

Nakon izborne Skupštine održana je konstituirajuća sjednica novog Predsjedništva, na kojoj je za predsjednika LD „Majevica“ Srebreenik izabran Samed Mehmedović, dužnost zamjenika predsjednika povjerena je Enveru Mehmedoviću, dok je za lovovođu izabran Edhem Herceg.

Kako je istakao Samed Mehmedović, novoizabrnai predsjednik LD „Majevica“ Srebrenik, prioritet u narednom četvorogodišnjem periodu imat će realizacija preuzetih obaveza po osnovu ugovora o zakupu lovišta na području ove općine koji je ovo udruženjne poptisalo s resornim kantonalanim ministarstvom.

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI