Subota, 24 Februara, 2024

Radio Srebrenik: Javni poziv političkim subjektima za dostavljanje prijava za političko oglašavanje

Radio Srebrenik  poziva  sve politički subjekte  koji su registrovani za predstojeće Opće izbore   na području koje  Radio Srebrenik pokriva svojim signalom, da  dostave pisane prijave za političko oglašavanje u izbornoj kampanji za predstojeće izbore.

Radio Srebrenik planira emitovati  emisije  u kojima će politički subjekti putem neposrednog obraćanja predstaviti svoje izborne programe i rubrike u kojima će se omogućiti  plaćeno političko oglašavanje.

          Političi subjekti  u prijavi  trebaju naznačiti  za  koje oblike  medijskog predstavljanja  su zainteresovani  (predstavljanje izbornih programa i plaćeno političko oglašavane), a sve u skladu sa Pravilnikom  Centralne izborne komisije i Regulatorne agencije za komunikacije BiH  o medijskom predstavljanju političkih subjekata u izbornoj kampanji.

Krajnji rok za dostavljanje pisanih  prijava  je  15.8.2018. godine, a prijave se dostavljaju na adresu: Radio Srebrenik, Srebreni grad br. 1, 75.350 Srebrenik ili na mail: radiosrebrenik@yahoo.com

                                                . . .

VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE

SREBRENIK VIJESTI