Nedjelja, 21 Jula, 2024

Četverica kažnjenih u Besiktasu, Pjaniću posljednje upozorenje

Trener Besiktasa Sergen Yalçın kritikovao je svoje fudbalere poslije poraza od Alanyaspora, a kao rezultat toga napraviće velike promjene u prvih jedanaest.

Turski mediji navode da će zbog poraza u prethodnom kolu na klupi ostati Welinton, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson, te Kenan Karaman.

– Ne želim da preuzmem odgovornost za njihovu nemarnost na terenu. Ne rade ništa da pobijede utakmicu. Pobjeđivali smo ranije na individualni kvalitet, ali ne i ovaj put, rekao je Yalçın nakon utakmice i dodao: 

– Ranije je bar bilo želje da se pobijedi, ali za ovu utakmicu nemam riječi. Nevjerovatno je da je ova grupa igrača prihvatila poraz i da nije napravila ništa, te da nije imala energije na terenu da napravi preokret. Ne pamtim da sam gledao ovako nemoćnu ekipu. 

Četvericu kažnjenih će zamijeniti Javier Montero, Necip Uysal, Can Bozdogan i Kevin N'Koudou, a Fanatic navodi da je ovime poslano i upozorenje igračima čija forma je u značajnom padu poput Miralema Pjanića, Valentina Rosiera, Rachida Ghezzala, te Alexa Teixeire. 

VIJESTI

MARKETING

SERVISNE INFORMACIJE